Måndag

Måndag idag och jag har inte bloggat på evigheter jobbat och haft sjukt mycket att göra på övervåningen, Anton  skar upp handleden på jobbet i torsdags så han blev hemma halva torsdag och hela fredag, trots de så har vi grejat hela helgen där uppe och de börjar äntligen likna något nu är de nära till att de är färdigt. Igår köpte vi en ny kökssoffa som är jätte gammal men oj så fin, med lite nytt tyg så blir den toppen, men den var lite stor för att rymmas inne just nu i köket så vi fick möblera om i tv-rummet så nu har vi de kaos där ett tag😂 det är tur vi inte är så brydd hur vi har de hemma för tillfälligt, trångt å jävligt överallt. 
Idag ska jag ta släpet och fara till stan och plocka upp Anton på hans jobb för vi ska köpa osb och gips. Så han åkte med j till jobbet imorse. Nått jag lärt mig under renoveringen av övervåningen är att sätta in fönster,isolera, köra släpvagn, använda spännband och backa, fast de är fortfarande under övning. 
Är förvånad att vi inte tagit typ ihjäl varandra under bygger där uppe, men mycket blod och svett men inga tårar😊 
Vi ska försöka vara köar innan vi åker till fjällen.
När vi är klar där uppe så blir de inte renovering av hus utan av en motor istället, så forden är körbar till sommaren:) 
Unde sommaren påbörjar vi ett nytt badrum. Nu ska jag sluta tjata om denna renovering och göra nytta istället:)